Hedeskov Center for Regenerative Practice udforsker og demonstrerer regenerative principper, særligt inden for landbrug, byggeri og fødevarer. Hedeskov er et 180 ha land- og skovbrug samt et multifunktionelt forsknings- og oplevelsescenter.

 

Centret blev officielt grundlagt i 2021, men har uofficielt været under etablering i over 40 år, hvor ejerne Jørn Aagaard og Jette Søndergaard begyndte at opkøbe og omlægge konventionelt, dyrket landbrugsjord.

 

Gennem praktisk erfaring, tværfaglige partnerskaber og vidensdeling arbejder vi på at gøre regenerative principper operationelle og udbrede løsningerne og inspirere, så flest muligt får gavn af regenerativ praksis.

 

Vi ser en stor værdi i processer, da det netop er gennem disse, at vi opnår forståelse og viden. Det betyder, at flere af vores projekter strækker sig over længere tid og består af flere elementer samtidig med, at de er under kontinuerlig udvikling. Vores mest omfattende projekt indtil nu er renoveringen af den tidligere Hedeskov Skole, som vi transformerer til et multifunktionelt forsknings- og oplevelsescenter. Vi forventer at åbne Centret i sommeren 2024, hvor vi blandt andet faciliterer workshops, foredrag, udstillinger og meget mere.

Sofie Aagaard

Ejer

Sofie er vokset op i Hedeskov og har et stort kendskab til naturen og jorden. Efter flere år som projektleder, primært inden for markedsføring, både i Danmark og internationalt, er hun vendt tilbage til Hedeskov for at lede Hedeskov Center for Regenerative Practice. Sofie har en kandidatgrad i kommunikation fra Aalborg Universitet.

Jørn Aagaard

Ejer

Jørn har i flere år drevet et bæredygtigt landbrug i Hedeskov, bestående af skov, eng og mose; et bæredygtigt miljø, der danner rammen om Hedeskov Center for Regenerative Practice.

Jørn er uddannet speciallæge i kvindesygdomme. Uddannelsen blev suppleret med forskningsophold i USA og England. Jørn har specialiseret sig i fertilitetsbehandling og har iværksat flere forskningsprojekter under Innovationsfonden Danmark. Han er grundlægger af Aagaard Klinik, men dedikerer nu al sin tid til regenerativ praksis.

Jette Søndergaard

Ejer

Jette har i flere år drevet et bæredygtigt landbrug i Hedeskov, bestående af skov, eng og mose; et bæredygtigt miljø, der danner rammen om Hedeskov Center for Regenerative Practice.

Jette har en kandidatgrad i bæredygtig turisme fra University of Plymouth, GB og er desuden tolk og oversætter. Hun er medstifter af Aagaard Klinik, hvilket giver hende omfattende erfaring inden for forretningsledelse og strategisk kommunikation.

Vi er en del af et af verdens største og vigtigste gruppearbejder.

Sofie Aagaard